Massage

Massage Centrum Renée

 

In Namibië heb ik ook mijn massage skills ontwikkeld, die vanuit mijn yogafilosofie vooral gericht is op het ontspannen en verminderen van de weerstand in het lichaam, zodat ook de geest minder in de weerstand gaat en zich over kan geven aan dat wat is. Het zal altijd een massage zijn met een holistische intentie. Dit ga ik komend jaar verder uitdiepen met een jaar opleiding Ayurvedische  massage.

Massage kun je zien als een bijzondere vorm van energie-uitwisseling tussen twee mensen. Een massage, die met aandacht en op liefdevolle wijze wordt gegeven, bevordert het welbevinden van lichaam en geest. Ons lichaam  verdient het om zorg, liefde en aandacht te krijgen. Wat is het mooi dat massage daartoe kan bijdragen.

Voor nu geef ik alleen een full body relax massage van 60 minuten of 90 minuten. Natuurlijk kan ik ook een rug- schouder- nek massage van 30 minuten geven, ik raad dit vanuit mijn holistische benadering echter niet aan. Een massage van de rug heeft pas optimaal effect als ook benen voeten armen en handen meegenomen worden.

Full body relax massage 60 min / 90 min               :         50 euro / 70 euro

Ayurvedische hoofd schouder nek massage 35 min:        35 euro

 

Als je interesse hebt kun je  contact opnemen voor meer informatie.

Of bellen voor een afspraak 06 22244893