Persoonlijke begeleiding

Privé yoga met persoonlijke begeleiding heeft als voordeel dat we oefenen op een manier die speciaal gericht is op jou. Dit kan zijn naar aanleiding van klachten die je hebt. Het kan ook zijn dat we tijdens het oefenen ontdekken dat ergens blokkades zitten die extra aandacht kunnen gebruiken. Verder let ik op houding en probeer je meer bewust te maken. Ik geef je oefeningen mee die je thuis kunt blijven doen.

Als privélessen genomen worden op therapeutisch basis zal vooral Critical Alignment Yoga en Therapy onderdeel van de les zijn en zal er ook eerst een uitgebreid intake gesprek plaats vinden. De Critical Alignment Tools zullen dan ook ingezet worden. Laat je niet afschrikken door filmpjes, dit zijn geoefende yogi’s die het demonstreren. Het kan echter veel blokkades oplossen en het is vaak makkelijker dan het lijkt.

In een privé yogasessie kan ook op verzoek specifiek aandacht gegeven worden aan een probleem gebied er kan dan een combinatie ontstaan van het aanreiken van yogaoefeningen en het geven van een massage.

Privéles is ook een ideale manier om yoga thuis te gaan beoefenen als je niet naar een wekelijkse groep kunt of wilt gaan. Na 5 lessen heb je al een leuke basis om thuis aan de slag te kunnen. Ik raad je wel aan af en toe nog eens een les te nemen om te kijken of je nog steeds goed bezig bent.
Een les duurt 5 kwartier. De eerste les zal iets langer duren, omdat we dan ook nog een korte intake hebben.

Je kunt kiezen voor een losse les of een  serie van  5 lessen. De privé lessen vinden in mijn praktijk aan huis plaats.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor tarieven en mogelijkheden.

Door het oefenen met respect voor je eigen lichaamsgrenzen is er geen risico op blessures. Bij gezondheidsproblemen en fysieke beperkingen wil ik graag op de hoogte gebracht worden, zodat ik daar in mijn begeleiding rekening mee kan houden. Ik raad je altijd aan je arts op de hoogte te stellen van je klachten.